Jacobus de Boer – Adema

Wie ben ik?

Mijn naam is Jacobus. Helemaal voluit geschreven als Jacobus de Boer – Adema. Dat heeft verder niets met adel van doen, maar toen ik trouwde heb ik de familienaam van mijn vrouw aan mijn eigen familienaam toegevoegd. Ik ben een uit de klei getrokken Fries en geboren in november 1972. Vanaf mijn geboorte tot mijn drieëntwintigste levensjaar ben ik opgegroeid in een klein dorpje onder de rook van Franeker. Beter kon je het als jongen niet hebben.

Slootje springen, eieren zoeken, boomhutten bouwen, net doen of we The A-Team waren op onze fietsen, blaaspijpschieten, raampjes per ongeluk ingooien en heel veel kaatsen. Na school een bakje thee met een koekje en dan meteen naar buiten. Dingen slopen. Net als de raampjes ook altijd per ongeluk natuurlijk. Door de jaren heen heb ik veel geleerd.

Dat ‘veel geleerd’ gebeurde bij mij overigens niet per definitie in de schoolbanken. Eerder door de vele functies die ik heb vervuld in het eerste bedrijf waar ik werkte. In totaal 18 jaar. Magazijnmedewerker, leidinggevende in het magazijn, productiemedewerker, management assistent, productspecialist, productvoorlichter, salesmanager en inkoper. Als er iemand op een plek nodig was kreeg ik vaak de kans om op die plek te gaan zitten.

Daarna kwam ik in de online marketing terecht, zo ongeveer vanaf 2009. Bij één van de grootste online fotowinkels van Nederland. Ik vond de techniek rondom websites altijd al interessant, de afgelopen jaren heb ik op dat gebied heel veel bijgeleerd. Voor de liefhebber…, ik heb mij beziggehouden met SEA, SEO, social media, PR, communicatie, copywriting, e-mailmarketing en usability.

En nu Doorjacobus.nl

De afgelopen jaren heb ik op geregelde basis websites gemaakt voor bevriende bedrijven, familie en kennissen. En met de kennis die ik heb opgedaan in de wereld van de online marketing kan ik een uitstekende website maken. Daarnaast heb ik veel ervaring in het schrijven van teksten. Een mooie combinatie, ik kan zelf de teksten voor een website schrijven. Serieus, duidelijk, maar altijd met een vleugje humor erin. Maar er is nog een derde leukigheid.

Ik fotografeer ook. Door mijn werk bij die grote fotowinkel heb ik de afgelopen jaren hele fraaie apparatuur kunnen verzamelen. En de foto’s die ik daarmee maak komen op een website heel goed tot hun recht. Een website bouwen, duidelijke teksten schrijven en fraaie foto’s maken. Alle drie gelijktijdig of één van de drie. Of twee. Ik help je er graag mee. Zelfs met het onderhouden van je website ben ik je graag van dienst!

Voor wie?

Doorjacobus.nl is er voor ZZP’ers, kleine bedrijven, start-ups, stichtingen, particulieren, coaches en trainers.

Lage tarieven

Ik lever altijd een uitstekende service voor een uitstekende prijs. Neem contact op voor een offerte!

Snelle service

Wil je iets aangepast hebben? Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Ik reageer dezelfde dag nog!

Periodiek onderhoud

Je website verdient het beste onderhoud. Ik doe dit met alle plezier voor je. Zodat jij dit kunt vergeten.

SEO en online marketing

Ik heb veel ervaring met SEO, SEA, social media en online marketing en denk hierin altijd met je mee.

Alles Doorjacobus.nl

Website, teksten en foto’s…, ik kan alle onderdelen zelf voor je verzorgen. Zodat alles precies bij je past.

Wie ben ik?