• Websites

    Jouw online visitekaartje gemaakt doorjacobus.nl

    Websites maken

Mooie en goede websites maken is prachtig werk. Ik ben daar al een paar jaar mee bezig en heb inmiddels prima voor ogen hoe een goede website eruit moet zien. Zowel technisch ‘aan de achterkant’ als ‘aan de voorkant’ zoals bezoekers de site zien. Een website die niet ‘even tussendoor’ gebouwd is. Maar een website waar tot op het kleinste detail aandacht aan is besteed. Waardoor de bezoeker, bewust of onbewust, weet dat hij of zij met kwaliteit en betrokkenheid te maken heeft. We hebben het per slot van rekening over jouw online visitekaartje.

Eigenlijk maken we jouw nieuwe website samen. Goed overleg is heel belangrijk. Wat wil je bereiken met je nieuwe site? Hoeveel pagina’s moeten er komen? Wat zijn de belangrijkste pagina’s? Moeten er contactformulieren worden gemaakt? Wil je een nieuwsbrief gaan versturen? Ieder project is anders. Vaak volstaat een hele eenvoudige website. Soms moet er wat meer gebeuren. Een standaard website bestaat niet.

Voor wie?

Ben je een ZZP’er of freelancer? Misschien ben je een startende ondernemer of ben je al jaren aan het ondernemen. Heb je een fysiotherapiepraktijk? Of ben je een coach? Misschien een trainer. Of ben je een verzamelaar en wil je jouw verzameling laten zien? Wellicht ben je een fotograaf en wil je een fraai portfolio delen met de wereld. Of een vereniging, stichting, non-profit organisatie of misschien zelfs een basisschool? Je kunt bij mij terecht voor je website.

Ik bouw websites op basis van WordPress. WordPress is een content management systeem welke wereldwijd voor miljoenen websites wordt gebruikt. WordPress is een prachtige motor onder de motorkap van je website. We zoeken samen een mooi basisthema uit. Dat thema pas ik verder aan zodat de site helemaal past bij wat jij wilt uitstralen.

Je krijgt zelf ook toegang

Het is voor mij een hele makkelijke manier om geld te verdienen door jou geen toegang tot je site te geven. Maar dat ik vind dat geen fijne manier van werken. Het voelt gewoon niet goed dat je bij iedere kleine wijziging mij zou moeten inschakelen. Jij of een collega krijgt gewoon toegang tot de site. Als je dan iets aan wilt passen kun je dat gewoon doen. En ik ga je met alle plezier ook nog uitleggen hoe je dat op de beste manier kunt aanpakken.

Binnen WordPress worden zogenaamde plugins gebruikt. Een contactformulier is bijvoorbeeld een plugin. Er zijn diverse plugins die de snelheid van een site optimaliseren. Die zijn broodnodig voor een goed resultaat in de zoekmachines. Een site kan zomaar 10 van dit soort plugins bevatten. Ik heb zelf ook een rijtje favorieten die ik altijd gebruik. De makers van die plugins verzorgen op geregelde basis een updates. Ook WordPress zelf wordt geregeld geüpdate. Daarnaast is het erg verstandig op bepaalde momenten een backup van de site te maken en deze backup lokaal op te slaan.

Neem contact op!

Ben je benieuwd wat doorjacobus.nl ook voor jouw nieuwe of bestaande website kan betekenen? Neem dan contact op!

Ontzorgen

Ook moet de database op geregelde basis worden opgeschoond. De veiligheid van de website moet up-to-date blijven. Er moet gecontroleerd worden of alle linkjes op en vanaf de site nog goed werken. Dit kan ik voor je doen. Ontzorgen noemen ze dat tegenwoordig met een fraai woord. Ik adviseer je ten zeerste mij hiervoor in te schakelen, want je gaat het zelf vergeten. Geheid. Zo werkt het in de praktijk. Je website doet z’n ding en je kijkt er niet meer naar om. Je bespaart er zo’n 65 euro per kwartaal mee door het mij niet te laten doen, maar het leed is niet te overzien als het mis gaat.

Ik kan een mooie, stabiele, veilige en duidelijke website voor je maken. Een website die op ieder apparaat goed is te bekijken en te gebruiken. Ik weet heel goed wat ik kan. Ik weet heel goed wat ik niet kan. Als je wensen hebt waar ik niet aan kan voldoen dan hoor je dat direct van mij. Voor mij is een eerlijke en transparante samenwerking heel belangrijk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en deel je wensen, dan gaan we er samen iets moois van maken. Oh ja…, de teksten voor je website? Die kan ik voor je schrijven. En de foto’s voor je website? Die kan ik ook voor je maken!

Voor wie?

Doorjacobus.nl is er voor ZZP’ers, kleine bedrijven, start-ups, stichtingen, particulieren, coaches en trainers.

Betaalbare kwaliteit

Doorjacobus.nl levert altijd uitstekende service voor een hele redelijke prijs. Neem contact op voor een offerte!

Snelle service

Wil je iets aangepast hebben? Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Doorjacobus.nl reageert altijd supersnel.

Periodiek onderhoud

Je website verdient het beste onderhoud. Doorjacobus.nl doet dit met alle plezier voor je. Zodat jij dit kunt vergeten.

SEO en online marketing

Doorjacobus.nl heeft veel ervaring met SEO, SEA, social media en online marketing en denkt hierin altijd met je mee.

Alles doorjacobus.nl

Website, teksten en foto’s. Doorjacobus.nl kan alle onderdelen zelf voor je verzorgen. Zodat alles precies bij je past.