Onderhoud

Laat je website onderhouden Doorjacobus.nl!

Ik kom het in de praktijk heel vaak tegen…, mensen vergeten hun website te updaten. Of back-ups van hun website te maken. En dat gaat meestal helemaal goed. Totdat het mis gaat en er geen back-up beschikbaar is. Hoe belangrijk het up-to-date houden van een website is wordt pas echt duidelijk als het net te laat is. Het onderhoud van een website is belangrijk en ik help je daar graag mee. Ook als jouw website niet door mij gebouwd is.

Onderhoud

Binnen WordPress worden zogenaamde plugins gebruikt. Een contactformulier is bijvoorbeeld een plugin. Er zijn diverse plugins die de snelheid van een site optimaliseren. Die zijn broodnodig voor een goed resultaat in de zoekmachines. Een site kan zomaar 10 van dit soort plugins bevatten. Ik heb zelf ook een rijtje favorieten die ik altijd gebruik. De makers van die plugins verzorgen op geregelde basis een updates. Ook WordPress zelf wordt geregeld geüpdate. Daarnaast is het erg verstandig op bepaalde momenten een backup van de site te maken en deze backup lokaal op te slaan.

Opschonen

Ook moet de database op geregelde basis worden opgeschoond. De veiligheid van de website moet up-to-date blijven. Er moet gecontroleerd worden of alle linkjes op en vanaf de site nog goed werken. Dit kan ik voor je doen. Ontzorgen noemen ze dat tegenwoordig met een fraai woord. Ik adviseer je ten zeerste mij hiervoor in te schakelen, want je gaat het zelf vergeten. Geheid. Zo werkt het in de praktijk. Je website doet z’n ding en je kijkt er niet meer naar om. Je bespaart er zo’n 65 euro per kwartaal mee door het mij niet te laten doen, maar het leed is niet te overzien als het mis gaat.

Ik kan jouw website onderhouden. Iedere week kijk ik of er een nieuwe versie van WordPress is, update ik de plugins, maak ik de database schoon, controleer ik de wekelijkse backup en download ik de meest recente backup naar mijn eigen server. Zodat er altijd een kopie van de site voorhanden is. Daarnaast klik ik door de website heen en controleer ik de werking van het contactformulier. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en deel je wensen, dan gaan we er samen iets moois van maken. Oh ja…, behalve het onderhouden van websites bouw ik ze zelf ook.

Voor wie?

Doorjacobus.nl is er voor ZZP’ers, kleine bedrijven, start-ups, stichtingen, particulieren, coaches en trainers.

Lage tarieven

Ik lever altijd een uitstekende service voor een uitstekende prijs. Neem contact op voor een offerte!

Snelle service

Wil je iets aangepast hebben? Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Ik reageer dezelfde dag nog!

Periodiek onderhoud

Je website verdient het beste onderhoud. Ik doe dit met alle plezier voor je. Zodat jij dit kunt vergeten.

SEO en online marketing

Ik heb veel ervaring met SEO, SEA, social media en online marketing en denk hierin altijd met je mee.