Jacobus de Boer – Adema

Wie is die Jacobus de Boer - Adema van doorjacobus.nl eigenlijk?

Jacobus de Boer - AdemaMijn naam is Jacobus. Helemaal voluit geschreven als Jacobus de Boer – Adema. Ik ben geboren in november 1972 en ben een uit de klei getrokken Fries. Vanaf mijn geboorte tot mijn drieëntwintigste levensjaar ben ik opgegroeid in een klein dorpje onder de rook van Franeker. Beter kon je het als jongen niet hebben. Polstokspringen, boomhutten bouwen, net doen of we The A-Team waren op onze fietsen, blaaspijpschieten, raampjes per ongeluk ingooien en heel veel kaatsen. Na school een bakje thee met een koekje en dan meteen naar buiten. Andere dingen slopen. Net als de raampjes ook altijd per ongeluk natuurlijk. Door de jaren heen heb ik veel geleerd.

Dat ‘veel geleerd’ gebeurde bij mij overigens niet per definitie in de schoolbanken. Eerder door de vele functies die ik heb vervuld in het eerste bedrijf waar ik werkte. In totaal 18 jaar. Magazijnmedewerker, leidinggevende in het magazijn, productiemedewerker, management assistent, productspecialist, productvoorlichter, salesmanager en inkoper. Als er iemand op een plek nodig was kreeg ik vaak de kans om op die plek te gaan zitten.

Daarna kwam ik in de online marketing terecht, zo ongeveer vanaf 2009. Bij één van de grootste online fotowinkels van Nederland. Ik vond de techniek rondom websites altijd al interessant, de afgelopen jaren heb ik op dat gebied heel veel bijgeleerd. Voor de liefhebber…, ik heb mij beziggehouden met SEA, SEO, social media, PR, communicatie, copywriting, e-mailmarketing en usability.

En nu doorjacobus.nl

Inderdaad…, met een kleine letter ‘d’. De afgelopen jaren heb ik op geregelde basis websites gemaakt voor bevriende bedrijven, familie en kennissen. En met de kennis die ik heb opgedaan in de wereld van de online marketing kan ik een uitstekende website maken. Daarnaast heb ik veel ervaring in het schrijven van teksten. Een mooie combinatie, ik kan zelf de teksten voor een website schrijven. Serieus, duidelijk, maar altijd met een vleugje humor erin. Maar er is nog een derde leukigheid.

Ik fotografeer ook. Door mijn werk bij die grote fotowinkel heb ik de afgelopen jaren hele fraaie apparatuur kunnen verzamelen. En de foto’s die ik daarmee maak komen op een website heel goed tot hun recht. Een website voor je bouwen, duidelijke teksten voor je schrijven en fraaie foto’s voor je maken. Alle drie gelijktijdig of één van de drie. Of twee. Ik help je er graag mee!

Moderne websites

Doorjacobus.nl bouwt moderne, snelle en duidelijke websites die ook uitstekend werken op tablet en smartphone.

Duidelijke teksten

Duidelijke teksten voor je lezer én voor de zoekmachines. Maar de lezer staat altijd op de eerste plaats.

Professionele fotografie

Meer dan uitstekende apparatuur en veel ervaring zorgt voor precies de juiste foto's voor alle doeleinden.