• Fotografie

    Jouw foto’s gemaakt doorjacobus.nl

    Fotografie

Voor mij is fotografie al jarenlang een hobby en steeds wat vaker werk. In 2003 werd er een digitale spiegelreflexcamera door Canon op de markt gebracht die ineens een soort van betaalbaar was voor de consument. Ik heb toen besloten dat fotografie een hobby van mij zou worden. Ik heb die prachtige Canon 350D toen gekocht. En ik ben nog steeds blij met dat besluit…, fotograferen doe ik met héél veel plezier.

Het kan zijn dat je voor je nieuwe website al foto’s hebt. Als je die níet hebt dan wil ik je daar met alle plezier mee helpen. Om een website een professionele uitstraling te geven zijn mooie, goede foto’s belangrijk. Je kunt nog zulke mooie teksten op je pagina’s hebben, als er te weinig aandacht besteed is aan de kwaliteit van de foto’s klopt het verhaal niet meer. En je lezers haken, bewust of onbewust, af.

Mijn stijl

Etiketjes zijn niet aan mij besteed. Ik heb niet echt een eigen stijl van fotograferen. In mijn foto’s zit altijd wel een flinke sprankel natuurlijk licht en ik hou er heel erg van om voor een mooie, onscherpe achtergrond in mijn foto’s te zorgen. De foto krijgt dan een rustige, professionele uitstraling en de aandacht wordt naar het belangrijke scherpe gedeelte van de foto getrokken. Inderdaad…, het onderwerp. Ik fotografeer op gevoel. De ene keer zus, de andere keer zo. Het ligt er een beetje aan waar de situatie om vraagt.

Ik heb die oude 350D al lang niet meer, maar na al die tijd fotografeer ik nog steeds met digitale spiegelreflexcamera’s van Canon. Al ben ik de laatste jaren wel overgestapt naar fullframe camera’s voor een andere kwaliteit foto’s. Omdat ik een kleine 7 jaren op de online afdeling van één van de grootste fotospeciaalzaken van Nederland heb gewerkt, ben ik in de gelegenheid geweest erg goede apparatuur te verzamelen. Ik gebruik objectieven van het merk Zeiss, waarmee ik hele gedetailleerde foto’s kan maken met fraaie kleuren en een hele fraaie onscherpte in de achtergrond.

Neem contact op!

Ben je benieuwd wat doorjacobus.nl ook voor jouw foto’s kan betekenen? Neem dan contact op!

Fotograferen in het algemeen

Natuurlijk help ik je ook graag aan foto’s als je ze niet perse voor een website wilt gebruiken. Foto’s van je bedrijf, van je familie, van een open dag, een evenement, een fietstocht, je vriendengroep of detailfotografie van machines of apparatuur, ik doe het met plezier. Neem vooral contact op, deel je wensen en ik weet bijna zeker dat ik je wel van dienst kan zijn. En als je nog teksten voor je website of wellicht zelfs een volledig nieuwe website wilt hebben…, daar help ik je ook graag mee!

Voor wie?

Doorjacobus.nl is er voor ZZP’ers, kleine bedrijven, start-ups, stichtingen, particulieren, coaches en trainers.

Betaalbare kwaliteit

Doorjacobus.nl levert altijd uitstekende service voor een hele redelijke prijs. Neem contact op voor een offerte!

Snelle service

Wil je iets aangepast hebben? Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Doorjacobus.nl reageert altijd supersnel.

Periodiek onderhoud

Je website verdient het beste onderhoud. Doorjacobus.nl doet dit met alle plezier voor je. Zodat jij dit kunt vergeten.

SEO en online marketing

Doorjacobus.nl heeft veel ervaring met SEO, SEA, social media en online marketing en denkt hierin altijd met je mee.

Alles doorjacobus.nl

Website, teksten en foto’s. Doorjacobus.nl kan alle onderdelen zelf voor je verzorgen. Zodat alles precies bij je past.